“Mund të dhje*im sa të duam”, kryeministri holandez bën deklaratën e habitshme

Koronavirusi është përhapur me shpejtësi në të gjithë botën, duke infektuar me dhjetëra mijëra persona.

Në Amerikë janë boshatisur dyqanet nga letrat higjenike, pasi njerëzit në panik kanë blerë sa më shumë nga këto letra higjenike.

Ndaj këtij fenomeni ka folur edhe kryeministri i Holandës, Mark Rutte. Gjatë një vizite në një supermarket, ai ka qetësuar qytetarët dhe ka thënë se vendi ka mjaftueshëm letër higjenike.

Në bisedën me qytetarët, ai ka thënë se letrat higjenike mund të zgjasin 10 vite dhe ka thënë se është i lumtur që raftet janë të mbushura me letër higjenike.

“Vendi ynë ka mjaftueshëm letër higjenike sa mund të zgjasë për 10 vite. Mund të dhje*im të gjithë për 10 vite”, ka thënë ai.

Ju mund të pëlqeni dhe këto