Mes tyre edhe dy shqiptarë, zbuloni cilët janë liqenet më të bukur në botë

Së fundmi, “Daily Mail” ka renditur 15 liqenet më të bukur në të gjithë botën, mes të cilëve janë edhe dy shqiptarë.

Prespa e Madhe dhe Prespa e Vogël, me shtrirje në Shqipëri, Maqedoninë e Veriut dhe Greqi, janë ndër liqenet më të lashta tektonike në Evropë dhe mendohet se janë mbi 1 milionë vite të vjetër.

Prespa e Madhe dhe Prespa e Vogël

Sipas “Daily Mail”, koha më e mirë për t’i vizituar këto liqene është dimri. Më poshtë gjeni disa prej liqeneve më të bukur në botë.

Liqeni Maligne, Kanada
Liqeni Hillier, Australi
Liqeni Bohinj, Slloveni
Liqeni Sainte-Croix, Francë
Liqeni Winnipesaukee, New Hampshire
Liqeni Azul, Azores
Liqeni Inari, Finlandë
Ju mund të pëlqeni dhe këto