Mediat kineze deklarojnë se vendi i origjinës së koronavirusit është Italia

Një profesor nga Milano pretendon se vitin e kaluar kanë pasur disa raste të çuditshme të pneumonisë.

Sipas këtij profesori, origjina e koronavirusit është Italia, duke kundërshtuar tezën se Wuhan është vendi i origjinës së Covid-19.

Këtë deklaratë të doktorit Giuseppe Remuzzi e kanë publikuar mediat e huaja, veçanërisht mediat kineze.

Profesori

Por në fjalën e tij, profesori italian për mediat kineze e ka mohuar këtë deklarataë dhe ka thënë se qëllimi kryesor i këtij komenti ishte të gjente se para sa kohësh është përhapur koronavirusi.

Italia është vendi i parë në botë me numrin më të lartë të viktimave, ndërsa Kina ndodhet në vendin e dytë me numrin më të lartë të të infektuarve.

Burimi: Daily Mail

Ju mund të pëlqeni dhe këto