Ky është shteti evropian me më shumë përdorues dr*ge, i porosisin përmes celularit

Në disa të dhëna të publikuara nga agjenca e monitorimit të dr*gës në Bruksel, shteti evropian me numrin më të lartë të përdoruesve të lëndëve ilegale është Anglia.

Në këtë shtet, pjesa më e madhe e grupmoshës 15-34 vjeç, kanë konsumuar ko.ka.inë këto muajt e fundit më shumë se në çdo vend tjetër.

Në fakt, një e dhënë më shqetësuese, është se të rinjtë e porosisin dro.gën nëpërmjet aplikacioneve në telefonat e tyre.

Këto të dhëna kanë sjellë habi tek shumë njerëz sepse pritej të shteti që konsumonte më shumë dr*gë të ishte Holanda, por doli krejt e kundërta. Londra është qyteti ku përdoren më shumë lëndët nar.ko.tike.

Ju mund të pëlqeni dhe këto