Ka tronditur edhe mjekët/ Burri kurohet nga kanceri pasi lahet në ujin e shenjtë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një vend të shenjtë në Lurdë të Francës, ku ka shkuar një burrë që ishte i sëmurë me kancer.

Kazik Stepan ka treguar se ai ishte gati të paralizohej për shkak të kancerit në palcën kurrizore dhe vendosi të bënte pelegrinazh në këtë vend të shenjtë për besimtarët e krishterë.

Me të mbërritur aty, Kazik u la në ujërat e shenjta të këtij vendi. Më pas, ai pretendoi se mundi të ecte lirshëm dhe tha se u kurua nga kanceri.

Dëshmia e të moshuarit ka tronditur edhe mjekët, të cilët kanë vendosur që ta verifikojnë. Ndonëse kjo ngjarje ka ndodhur në vitin 1965, 30 mjekë kanë shkuar së fundmi për të testuar ujin e shenjtë në këtë vend.

Ju mund të pëlqeni dhe këto