I pamëshirshëm/ Kim Jong-Un hedh gjeneralin e tij në akuariumin me piranja, e shikon si copëtohet

Kim Jong-Un, diktatori i Koresë së Veriut, ka vendosur në provë një metodë të re të ekze.kutimit të ‘tradhëtarëve’ që ka ndërtuar.

Sipas “The Sun”, Kim Jong-Un ka hedhur njërin prej gjeneralëve të tij në një akuarium plot me piranja, të cilat janë sjellë nga Brazili.

Ky akuarium ndodhet në pallatin presidencial, ndërsa mësohet Kim se e ka ek.ze.kutuar gjeneralin pasi ai ishte duke planifikuar një grusht shteti.

Nuk dihet ende nëse gjenerali ka ndërruar jetë si pasojë e dhimbjeve nga kafshimet apo është ngrënë i gjallë nga piranjat, të cilat njihet për dhëmbët e tyre të fortë dhe si peshq mishngrënës.

Burimi: The Sun

Ju mund të pëlqeni dhe këto