I ka shastisur të gjithë me bukurinë e saj, kjo është policia ruse që mbron Vladimir Putinin

Anna Khramtsova, një 31 vjeçare, është zgjedhur si vajza më e bukur e Gardës Kombëtare ruse, në një garë ku konkurronin me mijëra femre.

Nënë e një fëmije, Anna mblodhi më shumë se 57 mijë vota, ndërsa detyra e saj lidhet drejtpërdrejt me sigurinë e presidentit të Rusisë, Vladimir Putin.

Khramtsova vjen nga një familje që prej vitesh ka pas shërbyer në ushtri. Babai i saj ka shërbyer në ush.tri për 30 vite ndërsa nëna shërbente në fo.rcat e sigurisë.

“Unë jam krenare për të vazhduar traditën e familjes” tha 31-vjeçarja e cila pranon se ka qenë vik.timë e shakave se.ksi.ste adresuar nga kolegët e saj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto