Foto prekëse/ Fytyra e ushtarëve para, gjatë dhe pas luftës

Lalange Snow, një regjisor i njohur, ka arritur që të shkrepi disa foto vërtet emocionuese. Në këto foto shihet një person para, gjatë dhe pas luftës.

Janë intervistuar 14 pjesëmarrës që do të shkonin të luftonin në Afganistan. Ai ka arritur që t’u shkrepi një foto atyre para luftës, kur kishin 3 muaj që luftonin dhe kur janë kthyer në shtëpi.

“Ne jemi ata që nuk kemi vdekur”, titullohet ky projekt që kishte për qëllim të tregohej gjendja fizike dhe psikologjike që i shkakton lufta një personi.

Në këto foto, shihet se ushtarët kanë kaluar një kohë shumë të vështirë e të tmerrshme. Shumë prej tyre janë shprehur se nuk e dinin për çfarë po luftonin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto