E tmerrshme! Burri ngec mes dy shkëmbinjve për katër ditë

Një burrë kishte dalë në xhungël për të mbledhur feçe lakuriqësh, i përdorur nga fermerët në zonë si pleh. Sipas Associated Press, familja e tij ishte e shqetësuar kur ai nuk u kthye pas tre ditësh dhe filloi ta kërkonte.

Ai kishte ngecur mes shkëmbinjve prej 4 ditësh. Ishin grupet e shpëtimit që pas rreth 10 orësh përpjekje patën mundësi të zhbllokojnë Sum Bora dhe ta çojnë në spital. Për fat të mirë ai nuk kishte probleme serioze me shëndetin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto