Deputeti bëri veprimin e sikletshëm në Kuvend

Një politikan në Kenia ka lëshuar gazra gjatë mbylljes së seancës parlamentare, ndërkohë pjesëtartë e tjerë kanë fajësuar njëri-tjetrin për erën e rëndë.

Si pasojë deputetët janë përplasur me njëri-tjetrin, duke akuzuar për ‘ndotjen e ajrit’.

Deputeti në fjalë mohoi pretendimet dhe këmbënguli se “Unë nuk mund të bëj një gjë të tillë përpara kolegëve të mi”, raportojnë mediat kineze.

Ju mund të pëlqeni dhe këto