Buzëqeshja e 4 vjeçarit tregoi sëmundjen e frikshme nga e cila vuante, por prindërit e kuptuan vonë

Jack Lacey filloi që të ndryshonte mënyrën si ai qeshte. Në fillim, prindërit e tij menduan se ai po tallej dhe po imitonte dikë.

Por kur 4 vjeçari filloi të kishte probleme me syrin dhe të shikonte makthe gjatë gjumit, babai i tij e dërgoi tek të një mjek.

Gjatë vizitës, prindërit e vogëlushit, Wesley dhe Rebecca, morën vesh se ai kishte një masë tumorale në tru, që po përhapej me shpejtësi.

Fatkeqësisht, masa kishte muaj që po zhvillohej dhe tumori po përhapej me shpejtësi. 4 vjeçari nuk mundi të operohej dhe ndërroi jetë të hënën, në krahët e të afërmve të tij.

Ju mund të pëlqeni dhe këto