Bënë operacion që mos të kenë fëmijë, çifti trondit me arsyen përse vendosën mos të bëhen prindër kurrë

Nathalie Guzman dhe Andres Flu u fejuan në shtator të vitit 2015 dhe së fundmi, i janë nënshtruar një ndërhyrje që nuk i lejon ata të bëjnë fëmijë.

Dyshja janë shumë të lumtur me zgjedhjen e tyre dhe këtë e kanë njoftuar nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale.

Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër. Ne duam një jetë në të cilën do të blejmë gjithmonë lodra , do të jemi në gjendje të udhëtojmë pa kufi, të ecim lakuriq nëpër shtëpi dhe më shumë”, shprehen ata.

Sipas tyre, një nga arsyet e rëndësishme që i bëri të merrnin këtë vendim, është sepse nuk duan që të mbipopullojnë Tokën dhe të ndotin planetin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto