Zbardhet dëshmia e Marsidës: “U ndava nga Dritani, ai më kërkonte të kryenim marrëdhënie”

Marsida Qatja është gruaja në shtëpinë e së cilës u vra Dritan Haxholli, pasi u qëllua me armën e shërbimit nga Bledar Toçi.

“Panorama Plus” ka bërë të ditur se gruaja në dëshminë e saj në polici kishte sqaruar raportin që ka pasur me viktimën.

 “Shtetasja Marsida Qatja  ka deklaruar se prej kohësh ka pasur mardhënie me shtetasin Dritan Haxholli, marredhënie e cila sipas deklarimit te saj ka kohë që është ndërprerë por pavarësisht  ndërprerjes se marrdhënies, muajin e fundit shtetasi Dritan Haxholli  ka shkuar disa herë tek banesa e saj dhe ka insistuar për të kryer mardhënie me të”, bëjnë të ditura burimet.

Marsida

Ju mund të pëlqeni dhe këto