Trafik i rënduar në Thumanë. Ç’po ndodh?

Kalimi në superstradën nga Fushë Kruja në Thumanë është bërë thuajse i pakalueshëm. Prej ditesh trafiku në këtë aks është i rënduar dhe shoferët presin me orë të tëra për të dalë nga ai strumbullar.

Makinat presin në radhë prej orëve të para të mëngjesit. Fluksi është i madh dhe duket sikur ky është dhe shkaku i kësaj situate të rënduar, të cilës nuk po i jep dot zgjidhje as policia.

Ju mund të pëlqeni dhe këto