Tjetër i infektuar me koronavirus në Shkodër, analiza e parë doli negative

Një tjetër rast pozitiv me koronavirus është konfirmuar në Shkodër. Mësohet se një shtetas nga Puka ka qenë i shtruar në spitalin e Shkodrës.

Analiza e parë me tampon ka rezultuar negative, por pas analizave me skaner në Tiranë, pacienti ka dalë pozitiv me koronavirus.

Pas këtij rasti po i nënshtrohen analizave i gjithë personeli i spitalit, mjekë dhe infermierë që kanë pasur nën mbikqyrje këtë pacient.

Vijon…

Ju mund të pëlqeni dhe këto