Vodhi miliona euro nga Rinasi, nuk do ta besoni çfarë filmi u gjend në vilën e Admir Murataj

Admir Murataj është 47 vjeçari që mbeti i vrarë gjatë grabitjes së miliona eurove në aeroportin e Rinasit një javë më parë.

Në një kontroll të fundit që prokuroria ka bërë në vilën e Admirit, janë zbuluar dhe sekuestruar si prova materiale shumë CD të filmave që flisnin mbi grabitjen e bankave, ku në mesin e tyre ishte edhe filmi i famshëm “Point Break”.

Ndërkaq, sipas hetimeve të deritanishme raportohet se Murataj nuk ka qenë i vetëm në grabitje, pasi mendohet se edhe një ish komando ka qenë pjesë e saj. Kjo teori ka nisur për shkak të lëvizjeve shumë profesionale me armë që një person me maskë bën në videon e publikuar nga grabitja.

Ju mund të pëlqeni dhe këto