U akuzua për ngacmim s*ksual ndaj të miturës që punon për të, drejtori i TV Gjirokastër: “Më rrëshqiti dora…”

Gazetari Telnis Kuqi akuzon drejtuesin e televizionit lokal për ngacmim seksual ndaj minoreneve që kanë punuar aty.

“Një nga ish-koleget e mia më tregoi rrëfimin e saj por nuk e publikova se thashë nuk kam prova. Pasi një vajzë tjetër më tregoi dhe më pas më dërgoi videon vendosa ta publikoj. Nëna e vajzës në fillim nuk e besonte që është vajza e saj. Tani ajo është në komisariat duke dorëzuar videon e plotë dhe duke denoncuar personin.
Videoja është më e gjatë, duken fytyrat shumë qartë, është rreth 34 sekonda“, tregon Telnis Kuqi për “Shqipëria live”.
Vetë Aristotel Petro pranon se është ai në video por kundërshton akuzat e gazetarit. “Në atë video jam unë. Telnisi për më shumë se 10 vite po tenton të bëjë akuza ndaj meje. Kemi qenë dy herë në gjyq, ky është i treti. Në fillim na ka paditur për një lajm që publikova dhe ma kishte sjellë një gazetare nga Gjirokastra.
Ky është një kurth i ngritur nga unë në drejtim të Telnisit. Unë e kam kuptuar që në fillim që prania e asaj vajze ishte kurth“. Petro pranon që e ka bërë qëllimisht. “Isha para emisionit dhe i thashë hajde dil jashtë. Doja ta hiqja të vazhdoja punën. Varet çfarë po bisedonim, mund të më këtë rrëshqitur dora, ai nuk është ngacmim seksual“.

Ju mund të pëlqeni dhe këto