Tmerruese/ Nëna i ofronte vajzën e mitur meshkujve deri 90 vjeç në këmbim të cigareve

Një ngjarje e rëndë ka shokuar njerëzit në Raguza, Itali, ku një nënë ma.kabre detyronte vajzën e saj 13 vjeçe të shkonte me meshkuj të ndryshëm.

Sipas mediave italiane, nëna e pro.sti.tuonte 13 vjeçaren me meshkuj nga mosha 30 vjeç e deri në 90 vjeç.

Këtë ajo e bënte pasi kërkonte në këmbim nga meshkujt para, ose verë, birrë, cigare, e madje dhe një vend për të fjetur e për t’u larë.

Me ndihmën e një psikologu, e mitura ka rrëfyer gjithçka i ka ndodhur, por ka treguar se nuk i mban mëri të ëmës. Mediat vendase raportojnë se katër prej klientëve të së miturës janë arrestuar.

Ju mund të pëlqeni dhe këto