Tërmetet vijojnë të lëkundin vendin, tre goditje natën në këto zona

Pavarësisht se nuk janë aq të fortë sa tërmeti i së mërkurës të kaluar, tërmetet vazhdojnë që të bien në vend.

IGJEUM ka regjistruar 3 tërmete të tjerë, të cilat kanë rënë gjatë natës së sotme. Kështu lëkundjet janë zhvendosur nga Lalëzi, për t’u përqëndruar drejt Fushë-Krujës e Korçës, ku është regjistruar lëkundja e fundit në orën 03:37 të datës 12 korrik.

Specialistët kanë deklaruar se këto lëkundje janë mëse normale dhe nuk përbëjnë rrezik. Më poshtë tabela:

Ju mund të pëlqeni dhe këto