Shokuese/ Drejtori kapet mat duke bërë seks në klasë me mësuesen

Një ngjarje shokuese ka ndodhur në një gjimnaz në Slloveni, ku drejtori i saj është kapur nga nxënësit duke bërë seks me mësuesen e matematikës.

Pas kësaj ndodhie, ai ka kërcënuar me jetë nxënësit që kishin dëshmuar këtë ngjarje. Megjithatë, këta të fundit kanë fotografuar këtë skenë, ku drejtori shihet duke i bërë seks oral mësueses së matematikës në ambientet e shkollës.

Ne dëgjuam disa zhurma dhe e kuptuam se dikush po bënte seks në klasë, por menduam se do të ishte ndonjë nxënës tjetër. Nuk mundëm ta besonim se ishte mësuesja jonë e matematikës me drejtorin”, është shprehur një nxënës i gjimnazit në Maribior të Sllovenisë.

Në përgjigje të këtyre fotove, drejtori ka deklaruar se këto pamje ishin modifikuar me fotoshop dhe ka kërcënuar nxënësit se do t’i padiste të gjithë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto