“Shkojmë diku ku të të fus duart”, publikohet videoja e pe*ofilit në Tiranë me 17 vjeçarin

Ditët e fundit, janë bërë publike raste të shumta ngacmimesh seksuale, ku më e fundit ishte denoncimi i specialistit të policimit në Komunitet në Gruemirë, Berhan Bajrakurti, i cili ngacmoi një vajzë 15 vjeçare.

Pas tij, emisioni “Boom” ka publikuar dje rastin e një pedofili 47 vjeç, i cili ngacmonte seksualisht një djalë 17 vjeç në Tiranë. Për më shumë mund të dëgjoni telefonatën mes tyre më poshtë:

I mituri: Ok!
Pedofili: Merr njëherë tani.”

I mituri e telefonon dhe ai e orienton se do të takohen pranë Brrylit.

Gjatë gjithë kohës së telefonatës ai e mban në vëzhgim dhe i thotë se e sheh ku është dhe i thotë futu pranë një tuneli aty, madje e pyet se pse ka ardhur me kapuç në kokë pasi kështu e tremb atë.

Por i mituri 17 vjeçar nuk pranon dhe takohen në rrugë. Përshkruajnë një rrugë të gjatë pranë lumit të Lanës.

I mituri: Jam këtu unë te një dyqan me fruta -perime.
Pedofili: E di mo e di të kam parë. Shiko, ec drejt më poshtë, majtas ke një tunel, futu aty.

I mituri: Nuk futem në tunele unë, hajde më merr këtu.
Pedofili: Po kapuçin? Pse e ke vënë kapuçin? Nuk e heq dot kapuçin ti?Më njgjan si i maskuar me atë kapuçin ti.

I mituri: Unë kështu rri sportiv.
Pedofili: Ashtu më trembe ti mua.

I mituri: Sa kam bërë dush.
Pedofili: Paske bërë bërë dush ëëëëëëëë? Kalo rrugën këtëj.”

Kërkon të dijë mbi preferencat, eksperiencat.

Ai i kërkon adoleshentit foto nudo dhe i kërkon të futen diku pasi dëshiron t’i fusë duart.

I mituri: Ku do vemi ?
Pedofili: Për vrap nga Liqeni. Si per andej je veshur ti, për nga liqeni.

I mituri: Mua më vjen mirë për një gjë që nuk e kishe problem moshën se thonë ca u qënke i vogël.
Pedofili: Aaaa po i vogël je ti.

I mituri: Merrem me basketboll.
Pedofili: Aaaa merresh me basketboll?Po aty te basketbolli i fut duart të tjerëve, ca bën atje? Po kur të prekin ata? Si i thua ti? A të lumtë dora?

I mituri: Këtej qenka më ftohtë se është Lana afër.
Pedofili: Aty do futemi ne. As pesë minuta .

I mituri: Më trego një çikë, ke patur ndonjë eksperiencë?
Pedofili: Po kam pas.

I mituri: Po me mua pse? Unë jam 17.
Pedofili: S’e di. Je një çikë kështu ti.Ti duhet të jesh pasiv atëherë.S’ke ndonjë foto aty ti se mirë atje nuk i çoje.

I mituri: Unë s’mbaj kështu. Ça fotosh do ti ? Nudo mo?
Pedofili: Ti ta heq trurin fare ti.

I mituri: Ku do shkojmë këtej?
Pedofili: Shkojmë në ndonjë vend këtej të fusë duart një çikë unë ty.

I mituri: Ouuuu . Që sot mo ?
Pedofili: Eee. Pas eksperiencës vjen preferenca.Ti po më bën të fus dorën këtu tani.

I mituri: Po hë më trego ndonjë eksperiencë që ke patur.
Pedofili: Joo eksperiencat nuk tregohen, provohen.Po nuk e heq dot atë kapuçin ti, s’e heq.”

Ju mund të pëlqeni dhe këto