Flower
Flower

Nuk duan t’i bëjnë serioze gjërat, këto janë qytetet shqiptare me numrin më të lartë të beqarëve

Sipas disa statistikave të publikuara së fundmi nga INSTAT në vendin tonë 32% e meshkujve janë beqarë, kurse mesatarja e vajzave që janë beqare përllogaritet të jetë 23.1 për qind.

Qyteti që ka numrin më të madh të vajzave beqare është Tirana, ku 27.2% e vajzave në këtë qytet janë beqare.

Ndërsa qyteti me numrin më të madh të djemve beqar është Dibra me 35.4 %. Më pas renditen qytete si Shkodra dhe Elbasani për numrin e madh të meshkujve beqar.

E mesa duket të rinjtë shqiptarë në moshë madhore nuk e hedhin kollaj hapin drejt kapitullit të martesës, por preferojnë të bashkëjetojnë ose lidhjet e rastësishme për të kryer marrëdhënie intime.

Lista me qytetet me përqindjen më lartë të vajzave beqare:

Tiranë – 27.2 për qind

Durrës – 22.6 për qind

Vlorë – 20.3 për qind

Korçë – 18.3 për qind

Lezhë – 25.1 për qind

Shkodër – 24.2 për qind

Elbasan – 22.6 për qind

Dibër – 24.9 për qind

Lista qytetet me përqindjen më lartë të meshkujve beqarë:

Tiranë – 33.9 për qind

Durrës – 31.5 për qind

Vlorë – 29.9 për qind

Korçë – 29.0 për qind

Lezhë -33.1 për qind

Shkodër – 32.8 për qind

Elbasan – 32.5 për qind

Dibër – 35.4 për qind

Ju mund të pëlqeni dhe këto