Flower
Flower

Rrëfehet pro*tituta nga Tirana: “Shkoja me 100 euro nata, taksistët më merrnin e më çonin në…”

Policia ka arritur që të zbulojë në sajë të disa përgjimeve të kryera, se në disa hotele në Tiranë pranë zonës së Liqenit Artificial, ushtrohej prostitucion.

Kundrejt pagesës 100 euro, vajzat shkonin me meshkuj të ndryshëm, ndërkohë që janë arrestuar tutorë e taksistë që ishin pjesë e këtij shërbimi të paligjshëm.

Gjatë seancës gjyqësore në Gjykatën e Tiranës, e pandehura Domenika D., që është arrestuar për prostitucion, ka pranuar këtë akuzë dhe ka treguar se papunësia dhe kushtet e vështira ekonomike, e kanë detyruar të kryejë këtë punë.

E pandehura e ka pranuar faktin se ushtronte profesionin e prostitutës, nisur nga kushtet shumë të vështira social-ekonomike”, mësohet të jetë shprehur ajo sipas “Panorama”.

Kur një klient kërkonte të kryente marrëdhënie seksuale ishin taksitët, ata që e çonin Domenika D. në këto hotele.

Ju mund të pëlqeni dhe këto