Kreu marrë.dhënie me të miturin me forcë, reagon i moshuari: “Ishte moment dobësie”

Hamdi Methasa është 71 vjeçari që tronditi opinionin publik shqiptar pasi iu publikua një video nga emisioni “Stop” ku shihej duke abu.zuar një 11 vjeçar anës Lanës në Tiranë.

Së fundmi, është zbardhur dëshmia e 71 vjeçarit, i cili është shprehur para policëve se i jepte lekë të miturit për ta afruar, por se është penduar për veprimin e tij.

Nuk kam kryer marrëdhënie me djalin. Vetëm e kam prekur dhe puthur. Për ta afruar i kam dhënë herë pas here para. Jam penduar për veprimin që kam bërë. Kanë qenë moment dobësie.”, është shprehur ai për “Klan plus”.

Ndërkaq, 11 vjeçari është dërguar në spital për ekzaminimet e nevojshme, për të vërtetuar nëse 71 vjeçari ka kryer ose jo marrëdhënie me të. Motra e të miturit është shprehur se së fundmi vëllai i saj kishte ndryshuar sjellje.

Ju mund të pëlqeni dhe këto