I mori jetën nënës së 6 fëmijëve, ja me sa vite burg është denuar Çelnik Shaholli

Një vit më parë, Çelnik Shaholli vra.u bashkëshorten e tij në banesën e tyre në Durrës. Ardiana Shaholli, nënë e 6 fëmijëve, ndërroi menjëherë jetë si pasojë e plagëve të marra nga dhu.na e bashkëshortit.

Sot Gjykata e Kri.meve të Rënda ka vendosur për 35 vite burgim për Shahollin, i cili ka shfaqur pendesë në sallën gjyqësore dhe është shprehur se kri.mi ndodhi aksidentalisht, pas një debati me bashkëshorten.

Hetimet zbuluan se Shaholli e dhu.nonte rregullisht gruan e tij dhe i kërkonte të linte punën sepse ishte xheloz. Ajo ishte e vetmja që siguronte të ardhura për familjen, ndërsa burri ishte përdorues alkooli dhe i papunë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto