Gruan e gjetën të pajetë në shtëpinë e tyre, shqiptari akuzohet për ngjarjen e rëndë

Një shtetas shqiptar, Fatos Xheta, është arrestuar nga autoritetet britanike. Shqiptari dyshohet që ka vrarë gruan e tij.

Mësohet se Safie Xheta, 35 vjeçe, u gjend e vde.kur në banesën e tyre. Ajo u zbulua e pajetë në shtëpinë që ata kishin në Cowley, Britani, në orën 05:11 të mëngjesit.

45 vjeçari shqiptar ndodhet në paraburgim, ndërkohë që pritet të dali për t’u gjykuar para drejtësisë britanike këto ditë.

Burimi: Oxforfmail.com

Ju mund të pëlqeni dhe këto