Filma me pullë të kuqe, veprimet tronditëse të shqiptarit pasi i mori jetën 21 vjeçares greke

Mbi dy të rinjtë që i morën jetën 21 vjeçares greke Helena Topaloudi në Rodos, kanë dalë detaje të reja tronditëse. Pasi janë kontrolluar telefonat dhe kompjuterët e tyre, faktet janë të tmerrshme.

Sipas mediave greke, dy të rinjtë kanë vijuar të ngacmonin vajzat e tjera ndonëse sapo kishin vra.rë studenten greke.

Në mbrëmjen e 29 nëntorit 2018, rreth orës 21:31, shqiptari hyri në internet dhe lexoi disa lajme mbi gjetjen e trupit të vajzës në det. Por një orë më vonë, ai ishte duke dëgjuar këngë si asgjë të mos kishte ndodhur.

“Mami unë jam një kri.minel”, ka qenë kërkimi në internet i grekut 24 orë pas ngjarjes. Por disa orë pas këtij kri.mi, 21 vjeçari është zbuluar se ka komunikuar me vajza të tjera në Facebook.

Pasi njëra e refuzoi, ai vazhdoi duke folur me katër të tjera. Madje, ai kishte folur me shokun e tij për të shkuar në palestër. Në të dhënat e mbledhura nga policia, 21 vjeçari grek kishte kërkuar natën e vra.sjes së vajzës për filma po.rno.grafik në Youtube dhe Google.

Marrja e të dhënave në kompjuterin e 19 vjeçarit shqiptar, zbulon se ai u bë mik në facebook me Eleni Topaloudis më 26 nëntor 2018, vetëm një ditë përpara takimit të diskutueshëm që çoi në vrasjen e saj të egër. Pas vrasjes, ai hyri dy herë në profilin e të ndjerës.

“Shqiptari erdhi në shtëpi dy ditë pas incidentit. Ai shkoi në dhomën e djalit tim dhe nuk hyri për pesë minuta. Kur i arrestuan, mendova që shqiptari erdhi për të kontrolluar atë ditë nëse djali im kishte thënë diçka”, ka thënë babai i grekut.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto