E bujshme/ Libri i shkollës në Danimarkë nuk njeh Serbinë, Kosovës i shton më shumë territore

Po bën xhiron e rrjetit libri një autoshkolle në Danimarkë,  në hartën e së cilës, nuk ekziston fare Serbia, ndërsa Kosova shfaqet me kufij më të gjerë territorialë, duke u kufizuar me Hungarinë.

Nuk dihet nëse ky gabim është bërë me dashje ose jo, por territori i Serbisë është futur brenda kufijve të Kosovës.

 “A paramendohet kjo kur ata thonë se Kosova është Serbi?”, është shprehur një grua, avokate e të drejtave të njeriut për “Tetova sot”.

Ju mund të pëlqeni dhe këto