Radhë kilometrike makinash në Vlorë

Situatë kaotike është krijuar pasditen e sotme në rrugët e qytetit të Vlorës, për shkak të trafikut tepër të rënduar.

Në segmentin Orikum-Uji i Ftohtë është krijuar radhë kilometrike makinash.

Shoferët ndodhen të bllokuar në trafik prej një ore, ndërsa radhë kilometrike janë regjistruar në disa prej akseve të qytetit bregdetar, për shkak të numrit të lartë të pushuesve në kët ditë të nxehta gushti.

Ju mund të pëlqeni dhe këto