Pyetësor/ Covid-19 dhe zakonet tona, si ndikoi kjo periudhë tek raporti juaj me ushqimin?

Periudha e pandemisë së Covid-19 ka ndryshuar shumë nga zakonet tona të përditshme.

Dietologia Rolina Naco në bashkëpunim me Universitetin “International Hellenic University” të Selanikut kanë ndërtuar një pyetësor mbi mënyrën se si kanë reaguar njerëzit në raport me ushqimin dhe mënyrën e të ushqyerit gjatë periudhës së Covid-19.

Bëhuni pjesë e këtij studimi duke plotësuar pyetësorin. Klikoni mbi imazhin më poshtë për ta plotësuar:

*Raporti përfundimtar i këtij pyetësori do të publikohet në portalin zoneelire.al.

https://docs.google.com/forms/d/1aLstJjnzZxRk1DQBwSQbbhSLh7qdl_dldPLn92Zsmfo/viewform?edit_requested=true#responses

Ju mund të pëlqeni dhe këto