Zbulohen emrat e rëndësishëm, anëtarë të delegacionit të Komisionit të Venecias në Tiranë

Ka zbarkuar prej ditës së djeshme në Tiranë delegacioni i Komisionit të Venecias që do të mbikqyrë nga afër hetimet për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Sot ky delegacion është takuar me aktorët kryesorë politikë në vend. Delegacioni do të udhëhiqet nga zoti Kaarlo TUORI nga Finlanda, anëtar i Komisionit të Venecias.

Antarët e tjerë janë zonja Grainne MCMORROË nga Irelanda, zoti Schnutz Rudolf DÜRR,  kreu divizionit për Çështjet Kushtetuese si dhe Thomas MARKERT, sekretar pranë këtij Komisoni.

Ju mund të pëlqeni dhe këto