Tjetër largim i bujshëm nga LSI, ish drejtori i bashkohet Partisë Socialiste

Ish drejtori i Portit të Durrësit dhe njëkohësisht ish drejtori i Aviacionit Civil, Aleksandër Lipivani, ka vendosur t’i bashkohet Partisë Socialiste.

Kështu, edhe Lipivani është larguar nga rradhët e LSI. Kujtojmë se disa ditë më parë, ish ministri i Drejtësisë, Nasip Naço, vendosi t’i bashkohet PS.

Nga Berati ku u shfaq krahas Blendi Klosit, ai u shpreh se Shqipëria nuk ka nevojë për eksperimente. Edhe ish ministri tjetër nga LSI, Lefter Koka, ka lënë këtë parti dhe është bashkuar me PS.

Ju mund të pëlqeni dhe këto