Rudina Hajdari dhe Astrit Patozi krijojnë partinë e re, ja emri dhe data e regjistrimit

Rudina Hajdari dhe Astrit Patozi janë bërë themeluesit e partisë më të fundit politike të djathtë, e cila do të regjistrohet në KQZ.

Partia quhet Bindja Demokratike dhe vendimi për krijimin e saj u morr gjatë mbledhjes së grupit të ri parlamentar të PD, ku u diskutua dhe mbi regjistrimin në zgjedhjet lokale.

Sipas “Balkanweb”, kjo parti do të regjistrohet të martën në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve dhe në Gjykatë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto