Rama: “PD rrugore të vijë në zgjedhje, jemi gati të diskutojmë një pit stop”

Gjatë fjalës së tij në Kuvend, Kryeministri Edi Rama është shprehur se PS do të fitojë në zgjedhjet lokale, ndërsa me ironi ka thënë se ka dy Parti Demokratike, një PD rrugore dhe një PD Parlamentare.

Sipas Ramës, PD rrugore që është jashtë Parlamentit, të vijë si vëzhguese në zgjedhje, ndërsa i ka bërë një propozim.

“Të vijën si vëzhgues në zgjedhje ata të ikurit, pasi kemi një PD parlamentare dhe një rrugore. Me ata rrugorët jemi gati të diskutojmë në një pit stop, por s’mund të dalim në rrugë në një garë kush hedh më shumë kapsolla”,  tha Rama.

Ju mund të pëlqeni dhe këto