Rama i vendosur: Aksioni anti-informalitet do vazhdojë deri në qershor 2021

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar sot se aksioni anti-informalitet nuk është një fushatë por do të vazhdojë në Qershor 2021

“Në Sarandë, me forca të përqëndruara inspektimi nën drejtimin e Drejtores së Përgjithshme, Delina Ibrahimaj, për të goditur subjektet hoteliere, që abuzojnë me konsumatorin dhe shtetin, duke dëmtuar konkurentët e rregullt!

Shumëkush thotë Informaliteti nuk luftohet me fushata, të gjithëve u them kjo luftë frontale që ka nisur, nuk është fushatë po një fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021👊”- shkruan Rama teksa poston videon., shkruan Rama përbri një videoje që ka publikuar në rrjetet sociale.

ERTV Live😊: Në Sarandë, me forca të përqëndruara inspektimi nën drejtimin e Drejtores së Përgjithshme, Delina Ibrahimaj, për të goditur subjektet hoteliere, që abuzojnë me konsumatorin dhe shtetin, duke dëmtuar konkurentët e rregullt!Shumëkush thotë Informaliteti nuk luftohet me fushata, të gjithëve u them kjo luftë frontale që ka nisur, nuk është fushatë po një fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021👊

Gepostet von Edi Rama am Montag, 12. August 2019

Ju mund të pëlqeni dhe këto