Flower
Flower

Pakti për universitetin në ngërç, kryeministri Rama ua hedh fajin pedagogëve

Kryeministri Edi Rama ka folur mbi paktin për Universitetin, i cili momentalisht ndodhet në ngërç dhe fajin për këtë sipas Ramës, e kanë pedagogët dhe drejtuesit e universiteteve.

Sot kryeministri ka qenë në një takim me 370 studentë ekselentë që u punësuan në administratë falë rezultateve të tyre, duke treguar se kërkon angazhimin e studentëve që pakti të zbatohet sipas kushteve të paracaktuara.

Kujtojmë se pas protestave të studentëve, kryeministri Edi Rama bëri thirrje që 800 studentët më të mirë të punësoheshin në administratë, si një dëshmi e qeverisë se kërkon të bëjë më shumë për të rinjtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto