“Orari 05:00-13:00 do qëndrojë gjithë javës”, Rama: “Kush shkel ligjin dënohet si tradhëtar lufte”

Kryeministri Rama ka bërë të ditur se kush nuk respekton orarin, nuk do të marri vetëm gjoba, por edhe do të dënohet.

“Qendrimi në vend, ulur me të tjerë, në lagje nuk do të tolerohet më. Nuk do të mjaftohet më me gjoba, policia do të monitorojë çdo lagje në Tiranë dhe Durrës, duke i forografuar në një listë të zezë tradhëtarësh të gjithë ata që lozin domino, apo grumbullohen në lagje.

Do t’iu mohohet çdo lloj ndihme shtetërore, do tiu mohohet çdo lloj ndihme financiare, çdolloj burse për studentësh, qoftë edhe nëse janë pensionistë do të penalizohen.

Një pakicë e vogël të pabindurish, do të trajtohen njësoj si tradhtarët e luftës. Do të përdoret uji dhe gazi lotsjellës në rast se është e nevojshme. Sot askush nuk kërcënohet nga vdekja për shkak të urisë”, tha Rama.

🔴 NGA TANI, E SHTUNË, ORA 13.00, DERI TË HËNEN, ORA 05.00, TË GJITHË NË SHTËPI! 🔴 KUSH NUK DO TË DËGJOJË, LE TA PROVOJË DHE DO TA SHIKOJË SE SI MEQË NUK MERR VESH ME TË MIRË, DO TA MËSOJË ME PAHIR! 🔴 NJË PAKICË E VOGËL FARE, PO MËSE E MJAFTUESHME PËR TË NA ÇUAR DREJT NJË KATASTROFE KOMBËTARE, NUK MUND TË HEDHË NË PLEHRA REZISTENCËN E MADHE POPULLORE QË 99% E SHQIPTARËVE PO E BËJNË MREKULLISHT! 🔴 NJË TUFE TË PABINDURISH, TRADHËTARË LUFTE QË PËRHAPEN RRUGËVE SI VIRUS SHOQËROR, PËR T’U KTHYER NË BAZA USHTARAKE TË ARMIKUT QË BOMBARDON PËRMES TYRE, DO T’I PËRGJIGJEMI ME GJUHËN E FORCËS LIGJORE E POLICORE👊🔴 KËTË LUFTË DO TA ÇOJMË DERI NË FUND ME ÇDO ÇMIM E ÇDO MJET, SI NJË FAMILJE E VETME DHE PA ASNJË TOLERANCË PËR TRADHËTARËT MES NESH🇦🇱I LO❤️E YOU

Gepostet von Edi Rama am Samstag, 21. März 2020

NGA TANI, E SHTUNË, ORA 13.00, DERI TË HËNEN, ORA 05.00, TË GJITHË NË SHTËPI!

🔴 KUSH NUK DO TË DËGJOJË, LE TA PROVOJË DHE DO TA SHIKOJË SE SI MEQË NUK MERR VESH ME TË MIRË, DO TA MËSOJË ME PAHIR!

🔴 NJË PAKICË E VOGËL FARE, PO MËSE E MJAFTUESHME PËR TË NA ÇUAR DREJT NJË KATASTROFE KOMBËTARE, NUK MUND TË HEDHË NË PLEHRA REZISTENCËN E MADHE POPULLORE QË 99% E SHQIPTARËVE PO E BËJNË MREKULLISHT!

🔴 NJË TUFE TË PABINDURISH, TRADHËTARË LUFTE QË PËRHAPEN RRUGËVE SI VIRUS SHOQËROR, PËR T’U KTHYER NË BAZA USHTARAKE TË ARMIKUT QË BOMBARDON PËRMES TYRE, DO T’I PËRGJIGJEMI ME GJUHËN E FORCËS LIGJORE E POLICORE👊

🔴 KËTË LUFTË DO TA ÇOJMË DERI NË FUND ME ÇDO ÇMIM E ÇDO MJET, SI NJË FAMILJE E VETME DHE PA ASNJË TOLERANCË PËR TRADHËTARËT MES NESH🇦🇱

I LO❤️E YOU

Ju mund të pëlqeni dhe këto