Flower
Flower

Manjani publikon tre momentet e gallatës në vend: “Lapidare hipokrizie”

Ish ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, ka publikuar në Facebook, tre momente “gallate” siç i quan ai që ka pasur vendi ynë.

Në mesin e tyre janë:

Kulmi i gallatës në këtë krizën tonë ka qenë:
1. Thirrja e Ambasadës Franceze për të mos bërë dhunë.
2. Deklarimet e OSBE në Tiranë në favor të blerjes së votës.
3. Këshilla e Zaevit kundër largimit të opozitës nga Parlamenti.
Të tre këto momente janë lapidari i hipokrizisë diplomatike në Shqipëri.
Kamardare të shpuara që duan të nxjerrin Edi Ramën në një breg diku…

Ju mund të pëlqeni dhe këto