Lobimi rus i Bashës në SHBA/ Rama: “Pastrim i pastër parash, imagjino ta kishim bërë ne…”

Kryeministri Edi Rama ka tauar disa banorë të njësisë nr. 11 ditën e sotme, ku ka folur dhe për lobimin rus në SHBA, për të cilin prokuroria ka marrë të pandehur Lulzim Bashën, financierin Ilir Dervishi dhe ish sekretarin e Përgjithshëm, Arben Ristani.

Në fjalën e tij Rama është shprehur se kjo është një pastrim i pastër parash dhe tha se nëse këto do e kishin bërë ata, “kush e di se ku do ishim”.

Rama: Më kishte shkruar njëri në Facebook “Luli ekperiment i Rusisë, për të parë deri në çfarë pike mund të duroj mileti pa u çmend.

Manja: Është e qëllimshme, nuk i kanë raportuar

Rama: Nuk është punë raportimi, por duhet të tregojnë nga i kanë nxjerrë.

Manja: S’ka burimin e parave

Rama: Gaboi keq shumë, që pas marrëveshjes se e komleksuan ata. E vetmja që prej lideri që ka bërë, ka qenë marrëveshja.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto