KQZ miraton fondet për zgjedhjet lokale, ja sa para u ka dhënë PS, PD, LSI

Ditën e sotme, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar në mbledhjen që u zhvillua, fondet për partitë politike për vitin 2019.

Konkretisht, janë 190 milionë lekë, të cilat sipas ligjit do të shpërndahen tek partitë politike, përkatësisht:

1) Partia Socialiste e Shqipërisë – 86.065.992 lekë
2) Partia Demokratike e Shqipërisë – 52.808.975 lekë
3) Lëvizja Socialiste për Integrim – 27.160.224 lekë
4) Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet – 10.107.290 lekë
5) Partia Socialdemokrate e Shqipërisë – 7.286.685 lekë
6) Lista e Barabartë – 6.570.833 lekë

Ju mund të pëlqeni dhe këto