Edhe dy deputetë të tjerë në Kuvend, kush janë kandidatët që morën mandatin nga KQZ?

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka dhënë mandatin e deputetit dy kandidatëve të tjerë që kishin dorëzuar formularin e dekri.minalizimit.

Mësohet se një kandidat nga rradhët e Partisë Demokratike dhe një nga listat e Lëvizjes Socialiste për Integrim, i janë shtuar Kuvendit.

Bëhet fjalë për Halit Valterin nga listat e PD në Tiranë dhe Vasil Sterjofskin si përfaqësues i LSI.

Ju mund të pëlqeni dhe këto