Flower
Flower

E fundit/ Fitojnë studentët, ministrja Nikolla heq dorë nga tarifat e provimeve të mbartura

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Lindita Nikolla, ka dalë në një konferencë për mediat, duke konstatuar se qeveria ka marrë një vendim pas protestës së studentëve.

“Faleminderit studentëve që shërbyen si nxitës për të rritur komunikimin. Qeveria do të heqë  dorë nga tarifimi i provimeve të mbartuara”, është shprehur Nikolla, duke shtuar se këto tarifa i ka vendosur vetë universiteti e jo ministria.

Ju mund të pëlqeni dhe këto