Arrestohet vëllai i Drejtorit të Transportit Rrugor, ai akuzohet se ka…

Një tjetër person është arrestuar ditën e sotme nga policia. Bëhet fjalë për Altin Isaraj, vëllain e Drejtorit të Përgjithsëhm të Shërbimit të Transportit Rrugor, Arben Isaraj.

Ndaj tij janë ngritur dy akuza, “armëmbajtje pa leje” dhe “prodhim dhe shitje të narkotikëve”. Ish-zv. Ministër i Drejtësisë, Arben Isaraj u emërua vitin e kaluar në pozicionin që mban tani, duke zëvendësuar në detyrë Ylli Spahiun, që ishte nga rradhët e LSI.

 

Arben Isaraj
Ju mund të pëlqeni dhe këto