Pas tërmetit, zv. Ministrja Voda zbulon sa pallate dhe shtëpi janë të pabanueshme në Durrës

Së fundmi, zv. Ministrja e Brendshme, Rovena Voda, ka bërë bilancin paraprak të ndërtesave dhe objekteve që janë inspektuar nga ekspertët pas tërmetit në Durrës.

Në këtë qark, janë bërë gjithsej 7077 konstatime, ku prej tyre, 1937 janë dëmtuar rëndë. Ndërkaq, janë të pabanueshme 69 pallate.

Bilanci paraparak:

132 pallate të dëmtuara rëndë

132 pallate të dëmtuara rëndë

69 pallate të pabanueshme

530 pallate të dëmtuara lehtë

106 biznese të dëmtuara

32 shkolla të dëmtuara

1 qendër shëndetsore e dëmtuar

Ju mund të pëlqeni dhe këto