Në listat e PD në Tiranë, kush është kandidati që kërkoi mandatin për deputet?

Një tjetër kandidat nga Partia Demokratike ka dorëzuar sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve formularin e dekri.mi.nalizimit.

Sipas “Balkanweb”, personi në fjalë është Valter Haliti, i cili është kandidat për deputet në listat e PD Tiranë.

Momentalisht, në Kuvend janë 120 deputetë, ku pasi të konfirmohen dhe të vlerësohen nga KQZ,  kandidatët do të betohen në Parlament.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto