NATO mesazh të ndjerë për majorin Tanushi: “Humbëm një vëlla, jeta e tij do kujtohet”

Aleanca e Atlantikut të Veriut, ka dërguar sot një mesazh ngushëllimi për vde.kjen e majorit Klodian Tanushi, i cili humbi jetën dje në një spital në Letoni.

“Është dhimbje e madhe që sot ka nderruar jetë Major Klodjan Tanushi. Ne i shprehim ngushëllimet tona më të thella bashkëshortes, fëmijëve dhe të afërmve të tij.

Pasi luftoi për jetën e tij, Major Klodjan Tanushi vdiq nga lëndimet e pësuara gjatë një detyre të EOD, në vijën e detyrës më 6 maj 2019, që mori gjithashtu jetën e Nëntetares Zarife Hasanaj.

Kemi humbur një nga tanët, një vëlla nën armë. Në këto kohë dhimbjeje, mendimet tona shkojnë tek të dashurit, miqtë dhe kolegët e tij. Jeta e tij do të kujtohet”, thuhet në këtë mesazh.

Ju mund të pëlqeni dhe këto