Moti për ditën e sotme, e shtunë 16 qershor

Përgjithësisht dita e sotme do të shoqërohet nga një kohë e vranët dhe me shira të përgjithshëm.

Fundjava sjell rritje graduale të temperaturave duke ngjitur maksimumin në 32°C.

Ju mund të pëlqeni dhe këto