Moti për ditën e sotme, e premte 15 qershor

Dita e sotme do të shoqërohet me kohë të vranët dhe me shira të përgjithshëm.

Gjatë ditës së premte, temperaturat maksimale do të arrijnë në 28 gradë celsius, duke u ulur me 18 gradë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto