Moti për ditën e sotme, e mërkurë 27 qershor

Dita e sotme do të shoqërohet me kohë të vranët dhe me shira të përgjithshëm.

Gjatë ditës së martë, temperaturat maksimale do të arrijnë në 25 gradë celsius, duke u ulur me 16 gradë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto