Flower
Flower

Moti për ditën e premte, 7 dhjetor

Gjatë ditës së premte, në vend do të mbizotërojë koha e kthjellët. Temperatura më e lartë është 14 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 3 gradë celcius.

Ju mund të pëlqeni dhe këto